NOUA NOASTRA COMPANIE!

AppCenter Technologies

NOUL NOSTRU SITE!

CevaDesign

(+4) 021 351 06 46

Suna acumMobile Apps Design

De la cateva sute de clienti, pana la cateva mii (sau zeci de mii), aplicatiile mobile reprezinta calea cea mai scurta de a ajunge in mainile si sub ochii celor mai importanti dintre ei: posesorii de smartphones.

Folosirea numeroaselor facilitati pe care aplicatiile noastre mobile le pun la dispozitie, pentru crearea unor campanii sustenabile de Mobile Marketing, ar putea sa puna in dificultate pe cineva cu mai putina experienta in acest domeniu.

Adevaratul beneficiu pe care il puteti avea pentru afacerea Dvs., printr-un parteneriat cu noi, reprezinta consultanta pe care o oferim, pentru ca Dvs. sa aveti cele mai penetrante campanii de fidelizare, up-sell sau cross-sell.

Relatia cu clientii care au aplicatia Dvs. pe telefoanele lor poate intra intr-un stagiu de exceptie, prin folosirea inteligenta a facilitatilor platformei, astfel incat clientii sa revina catre afacerea Dvs. cu un apetit crescut de a face business impreuna cu Dvs.

Va asiguram astfel ca recuperarea investitiei se va face in cel mai scurt timp posibil, odata cu cresterea gradului de satisfactie a clientilor Dvs. care vor beneficia de facilitatile aplicatiilor noastre mobile.

Contactati-ne pentru a afla mai multe despre facilitatile pe care le oferim, prin aplicatiile noastre mobile.

Responsive Web Design

Conform unui studiu comandat de Google:

  • 95% din utilizatorii de smartphone au cautat informatii locale
  • 61% au contactat locatia
  • 59% au vizitat-o
  • 94% din aceste persoane au actionat in 24 ore
  • 57% nu vor recomanda un business cu un site neoptimizat pentru mobil
  • 40% s-au indreptat spre competitie dupa o experienta mobila neplacuta.
  • 23% si-au "injurat" telefonul cand un site nu functiona.

Ati intrat recent cu telefonul mobil pe pagina afacerii Dvs. si nu este optimizata? Sunteti pregatit sa va predati clientii competitorilor?

Daca nu, contactati-va de urgenta web designer-ul sau agentia cu care lucrati, si cereti-le sa va optimizeze site-ul pentru mobil.

Daca acest lucru nu este o optiune, suntem pregatiti sa va ajutam sa rezolvati aceasta problema importanta.

Cu o vasta experienta de peste 8 ani si peste 40 de proiecte web lansate, suntem in masura sa va oferim cele mai bune si mai eficiente solutii pentru un site web.

Intrati chiar acum cu telefonul mobil pe pagina noastra http://cevadesign.ro, sau micsorati latimea ferestrei browser-ului pentru a va edifica in privinta adaptarii site-ului web la diverse dispozitive.

CevaDesign TV

The Mobile Movement
play

Twitter Feed

Recomanda-ne pe Facebook

Si astfel cresti sansa ca brand-urile tale preferate sa-si faca aplicatii mobile!

 

blog

Articole in blog-ul Cevadesign in curand ...

map

Str. Munteniei 55B, Otopeni 075100, Ilfov, Romania

E-mail: office@cevadesign.ro

Tel: (+4) 021 351 06 46